Kissie använde bloggen som en dagbok

De finns dem som bloggar av de anledningar som jag gör och så finns det dem som satsar på att bloggarna ska bli stora och att man ska tjäna pengar.
Det finns många storbloggare som de flesta ungdomar känner till.
En tjej som nästan alla vet vem det är heter alexandra nilsson och bloggar under namnet kissie.
Hennes blogg har blivit så stor pågrund av att hon har skrivit sin blogg exakt som en dagbok, alltså hon gömde ingenting av sitt privatliv.
Hon skrev fritt om folk hon inte gillade och var väldigt öppen med allting.
Därför så drar hon till sig många läsare och på så sätt har hon tjänat massvis utav pengar, på sponsorer osv.
Hon försökte att provosera folk väldigt mycket under de första åren som hon bloggade, hon gjorde sig dummare än vad hon var och skrev mycket osanning och skapade falska rykten, gjorde allting lite mer extremt än var det egentligen var.
På så sätt så skaffade hon sig en massa såkallade "haters" men med tiden så har fler och fler börjat förstå att hon inte är sån på riktigt, och det är riktigt smart gjort av henne, hon tjänar massa pengar på bloggen och hade hon inte varit så överdriven med allt och dragit till sig så mycket läsare hade hon inte haft dem pengarna idag.
Jag har läst boggen under 1-2 år ungefär och innan provoserade hon mycket mer än vad hon gör nu, nu skriver hon mest om hur underbart hennes liv är och hur mycket hon kan shoppa och åka ut och resa osv. hon har också börjat skriva mer om sina åsikter och saker som hon vill få sagt till folk.
Hon har inte slutat helt med att provosera så att folk blir helt galna, och det är i och för sig bra, för ett flertal av alla hennes miljoner läsare går in och läser just på grund av att hon skriver så extremt.
Men hon säger att hon någongång kommer att vända och börja blogga om annat, vad säger hon inte och dem vändigen kan bli svårt efterssom att hon fortfarande har väldigt många "haters" och många som tror att hon är för oseriös.
Men vi får se vad som händer helt enkelt.
Själv så läser jag inte bloggen lika ofta som jag gjorde innan längre för att hon har slutat rätt mycket med att skriva så extremt och då blir det inte lika kul att läsa, tycker jag.




Kommentarer
Postat av: Marie lärare

Kolla upphovsrätten på fotot. Har du rätt att använda det?

2012-01-24 @ 11:16:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0